fbpx

Piața de sticlă inteligentă estimată la 9,98 miliarde USD până în 2025

Posted on

Piața de sticlă inteligentă este de așteptat să ajungă la 9,98 miliarde USD până în 2025, potrivit unui nou raport al Grand View Research, Inc. Cererea de produse în clădiri rezidențiale și comerciale pentru o estetică mai bună va trebui să stimuleze creșterea pieței în următorii șase ani. Arhitecții folosesc pe scară largă tehnologia inteligentă în clădirile noi, ceea ce este de așteptat să aibă un impact pozitiv asupra cererii de produse.

Clădirile rezidențiale și comerciale sunt, de asemenea, restaurate și renovate pentru a le face mai eficiente din punct de vedere energetic, lărgind în continuare domeniul de aplicare al sticlei inteligente. Sticla electrocromică s-a dovedit a fi o soluție adecvată pentru clădiri, cum ar fi instituțiile medicale, birouri sau sălile de clasă, unde controlul luminii solare este o provocare. Ajută la recuperarea mai rapidă a pacienților, îmbunătățește bunăstarea emoțională și crește productivitatea angajaților. În plus, mai multă lumină naturală în interior poate reduce dependența unei clădiri de iluminatul artificial.

Sticla eficientă energetic este martorul unei cereri mari ca urmare a perspectivei de protecție a mediului, iar sprijinul prin beneficii financiare și inițiative fiscale stimulează, de asemenea, creșterea pieței.

Viziunea arhitecților este de a instala ferestre mari în majoritatea clădirilor, ceea ce va genera cererea în Europa. Sticla inteligentă a câștigat importanță datorită capacității sale inerente de izolare termică și acustică, de conservare a energiei, dar și  design-ului estetic. Aplicațiile auto și rezidențiale au asistat la o schimbare dinamică în funcționalități, de la caracteristicile de protecție împotriva intemperiilor, la aparatele de conservare a consumului de energie.

Se preconizează că noua piață a construcțiilor va răspunde mai mult la aceste soluții din sticlă inteligentă în comparație cu piața de renovare. Corporațiile sunt printre principalii consumatori de sticlă inteligentă, cu o instalare crescută a produsului în partiții și săli de conferințe, în principal datorită caracteristicilor sale pentru fațadă, cum ar fi difuzia translucidă.

Industria este condusă de câteva companii importante, cum ar fi AGC, Inc .; Corning Inc .; Guardian Glass, Saint-Gobain; și DuPont de Nemours, Inc., care oferă soluții de nișă. Companiile cheie se concentrează mai mult pe investiții și parteneriate cu furnizorii de tehnologie pentru a dezvolta produse inovatoare și diferențiate. De exemplu, în februarie 2017, Kinestral Technologies a investit o sumă semnificativă pentru a începe producția de sticlă inteligentă în Taiwan.

Raportul poate fi consultat aici: https://www.grandviewresearch.com/press-release/global-smart-glass-market

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.